Ζωδια και σχεσεις

01. May, 2010 στην κατηγορια Αστρολογια Ζωδια

To Kριάρι θέλει δίπλα του ένα υπομονετικό ταίρι, που να δείχνει κατανόηση και είναι ικανό να μεγαλώσει ένα παιδί, γιατί μόνο αν θεωρήσει κανείς μεγάλο παιδί τον Κριό θα είναι σε θέση να αντέξει τις ιδιοτροπίες του.

Ο Ταύρος χρειάζεται στην αγάπη ασφάλεια κι επιζητά από το σύντροφό του επιβεβαίωση και την απόλυτη σιγουριά. Όσο σταθερός κι αν είναι όμως ο Ταύρος, τόσο εύκολα μπορεί να διαγράψει οριστικά μια σχέση, που δεν πρόκειται κατά τη γνώμη του να βελτιωθεί.

Το περίεργο με ένα Δίδυμο είναι ότι ενώ είναι ικανός ν’ αλλάζει εραστές ή ερωμένες σαν τα πουκάμισα δε δείχνει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον ίδιο τον έρωτα. Παρ’ όλα αυτά αν βρει το ιδανικό ταίρι μπορεί να είναι τόσο πιστός, όσο και τρυφερός.

Ο Καρκίνος χρειάζεται από το ταίρι του την κατανόησή του ως προς το δέσιμο που θα έχει εσαεί, με τη μητέρα του. Επίσης, πρέπει να βοηθηθεί από το σύντροφό του να ξεπεράσει τις ανασφάλειές του και να λάβει έμπρακτα τη διαβεβαίωση πως για εκείνον έχει μεγάλη συναισθηματική αξία.

Για έναν αγαπησιάρη και ζεστό Λέοντα, από τη στιγμή που θα μπλεχτεί μ’ ένα ταίρι είτε σε σχέση μιας βραδιάς, είτε σε σχέση μακροχρόνια η πίστη ότι αγαπάει το ταίρι του πραγματικά είναι δεδομένη και το πιο πιθανό είναι ότι το κάνει αληθινά!

Ο Παρθένος αποζητά κι απολαμβάνει την ειλικρινή επικοινωνία. Έτσι, σε μια καλοπροαίρετη συζήτηση μπορεί ο σύντροφός του, να ζητήσει ό,τι τραβάει η ψυχή του!

Το πρόβλημα ενός Ζυγού είναι η κακοκεφιά και η ιδιοτροπία του. Του λείπει η αυτοπεποίθηση κι αυτό γίνεται αιτία για εύκολη απογοήτευση. Αυτό που πρέπει, λοιπόν, να κάνει ο σύντροφός του είναι να του δίνει διαρκή επιβεβαίωση για να αποφεύγει τα νεύρα και τη μεμψιμοιρία του.

Αν και μυστικοπαθής ένας Σκορπιός, σε σημείο που ν’ αφήνει αρκετά ερωτηματικά στο ταίρι του, διαθέτει τέτοια διαίσθηση και ικανότητα ψυχολογίας του άλλου ώστε να μην μπορεί εκείνος ποτέ να τον ξεγελάσει ή να του πει κάποιο ψέμα.

Η ζωή με έναν Τοξότη μπορεί να είναι διασκεδαστική και περιπετειώδης, δεν εγγυάται όμως τόσο πολύ τη σταθερότητα, που ίσως ν’ αποζητά το εκάστοτε ταίρι του.

Εάν η κοινωνική προβολή, η σταθερότητα κι η ασφάλεια, είναι τα στοιχεία, που ψάχνετε στο σύντροφό σας, τότε ένα άτομο με την επίδραση του Αιγόκερω στο χάρτη του, θα είναι ο ιδανικός ή η ιδανική σύντροφος για εσάς.

Ο Υδροχόος ψάχνει για πνευματικά ερεθίσματα από το σύντροφό του και νιώθει βαθιά συναισθήματα, μόνο για τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν το ίδιο πνευματικό επίπεδο με τον ίδιο.

Ο Ιχθύς αναζητά όμορφο σύντροφο, τόσο σε ψυχικό όσο και σε εμφανισιακό επίπεδο. Πιστεύει ότι η ομορφιά που εκπέμπει ο σύντροφός του του επιτρέπει να δείχνει όμορφος και ο ίδιος. Έχει μεγάλη διαίσθηση, κατανόηση και μπορεί να φθάσει μέχρι την αυτοθυσία όταν αγαπά.

Σχετικά Άρθρα

  • Διακοπες στις Κυκλαδες Στο κέντρο του Αιγαίου Πελάγους, βρίσκεται ένα σύμπλεγμα 24 κατοικημένων νησιών το οποίο ονομάστηκε Κυκλάδες επειδή σχηματίζουν έναν κύκλο που περιβάλλει το περίφημο ιερό νησί και τόπο […]
  • Φαλαινα ή γοργονα Πρόσφατα, έξω από ένα γυμναστήριο σε μια μεγάλη πόλη της Γαλλίας, τοποθετήθηκε μια μεγάλη αφίσα με μια νέα, όμορφη, ημίγυμνη και αδύνατη νεαρά με την παρακάτω λεζάντα: Φετος το καλοκαιρι […]
  • Λεων Ζωδια στο Σεξ Φλερτ Απιστια Λεων (23 Ιουλίου 23 Αυγούστου) Φλερτ: Τα λιοντάρια -και δη τα αρσενικά- δεν αγχώνονται. Πιθανόν να σε έχει ξαναφλερτάρει. Και εσένα και τη φίλη σου. Λεων στο χωρισμο: «Ακόμα εδώ είσαι […]
  • Ζυγος Ζωδια στο Σεξ Φλερτ Απιστια Ζυγος (24 Σεπτεμβρίου 23 Οκτωβρίου) Φλερτ: Ο Ζυγός θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να κάνεις σχέση μαζί του ή να πας μαζί του για […]

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,