Πονοι στις αρθρωσεις και συναισθηματα

29. May, 2010 στην κατηγορια Αστρολογια Ζωδια, Υγεια

Μουδιάζουν οι ώμοι σας και όταν στρέφετε το κεφάλι σας πονάτε;
Ίσως βιώνετε μια φάση αλλαγών και ευθύνης.

Λαιμός: αν πονάει, ξελαφρώστε το κεφάλι.
Τελευταία νιώθετε συχνά ένα ενοχλητικό πόνο στον αυχένα; Οι ειδικοί ιατροί της ψυχοσωματικής υποστηρίζουν ότι όποιος συνηθίζει να σκέφτεται και να ξανασκέφτεται τα ίδια ζητήματα ή να τα στριφογυρίζει στο μυαλό του συνέχεια, είναι επιρρεπής στα συμπτώματα αυτά. Βαραίνει το κεφάλι του και ταλαιπωρεί το λαιμό του που πρέπει να το υποστηρίζει. Ο λαιμός μπορεί να μπλοκάρει και όταν αντιμετωπίζουμε μια σημαντική και αποφασιστική αλλαγή στη ζωή μας.( για παράδειγμα στον επαγγελματικό χώρο ή στη σχέση μας με το σύντροφό μας). Πρόκειται για μια δυσλειτουργία στην οποία οι ψυχολογικοί παράγοντες παίζουν αιτιολογικό ρόλο.

Αγκώνας: μάθετε να ανοίγετε δρόμο μπροστά σας

Οι ενοχλήσεις στον αγκώνα ( αρθροπάθεια και επικονδυλίτιδα ) είναι πιο σπάνιες σε σύγκριση με αυτές που πλήττουν τις άλλες αρθρώσεις., όχι όμως λιγότερο επώδυνες. Η ερμηνεία τους μπορεί να μας οδηγήσει στη δυσκολία του ατόμου να ανοίξει δρόμο μπροστά του και να εκφράσει σωστά την ορμητικότητα και το πείσμα του. Οι αγκώνες, υποστηρίζουν οι ειδικοί, όπως και οι ώμοι, βοηθούν να κατακτήσουμε και να προσδιορίσουμε τον προσωπικό μας χώρο. Μ’ έναν ώμο μπορούμε να σπάσουμε τις πόρτες και να τον χρησιμοποιήσουμε ως πολεμική μηχανή. Σπρώχνοντας επίσης με τους αγκώνες έχουμε τη δυνατότητα να ανοίγουμε πέρασμα ανάμεσα στο πλήθος.

Δάχτυλα : ‘’ Αγγίξτε’’ τον κόσμο με θάρρος

Το χέρι επιτρέπει μια άμεση επαφή με το περιβάλλον. Οι αρθρώσεις του πονούν όταν η επαφή αυτή γίνεται προβληματική. Κάθε δάχτυλο έχει και διαφορετικό συμβολισμό. Για παράδειγμα ο αντίχειρας αντιπροσωπεύει την ικανότητα να πιάνουμε τα πράγματα. Πρόβλημα σ’ αυτό το δάχτυλο αποκαλύπτει τη δυσκολία να ‘’συλλάβουμε ‘’ ότι είναι πιο σημαντικό για μας.  Πόνος στον δείκτη ( δάχτυλο με το οποίο υποδεικνύουμε την κατεύθυνση και δίνουμε διαταγές) μπορεί να υποδηλώνει τη δυσκολία να δείξουμε την αξία μας. Τέλος πόνος στο μέσο δάχτυλο( το πιο μακρύ δάχτυλο που συμβολίζει τη δύναμη), μπορεί να αποκαλύψει μια δυσκολία να εκφράσουμε την ζωτική μας ενέργεια.

Όταν λυγίζετε τα πόδια σας πονάτε; Ίσως δεν θέλετε να παραδεχθείτε τις αδυναμίες σας.

Γοφός: Απελευθερώστε το ένστικτο και το πάθος σας.
Και αυτή η αρθροπάθεια μπορεί να φανερώνει μια δυσκολία στην κοινωνικοποίησή μας. Δε θα πρέπει να επίσης να ξεχνάμε ότι οι γοφοί βρίσκονται κοντά στο γεννητικό σύστημα και στο έντερο και συνδέονται με την σεξουαλική σφαίρα και ειδικότερα με το ένστικτο.

Γόνατο : αναγνωρίστε τα όριά σας
Η άρθρωση αυτή έχει δύο χαρακτηριστικά: Την χρησιμοποιούμε για να γονατίσουμε, αναγνωρίζοντας έτσι την ανωτερότητα κάποιου και δηλώνοντας τον θαυμασμό μας απέναντί του. Με αυτή την έννοια μια κινητική δυσκολία σε αυτήν την περιοχή του σώματος θα μπορούσε να σημαίνει δυσκολία στο να αποδεχτούμε τα όρια μας. Επίσης είναι και η άρθρωση που υποβαστάζει τη λεκάνη και συνδέεται με την σεξουαλική σφαίρα. Η άρθρωση αυτή θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα και όταν η σεξουαλική ζωή του ατόμου δεν είναι ικανοποιητική.

Αστράγαλος: περισσότερη ισορροπία στη ζωή σας
Πρόκειται για την άρθρωση που στηρίζει και κρατά όλο το σώμα προσδίδοντας την απαραίτητη ισορροπία στο σώμα. Όποιος πράγματι στραμπουλίξει τον αστράγαλό του χάνει την ισορροπία του και πέφτει κάτω.Ο αστράγαλος είναι κοντά στο έδαφος και παίζει σημαντικό ρόλο στην αρμονική συνύπαρξη του ατόμου με τον κόσμο και την ύλη (την ίδια τη γη, τα χρήματα και την τροφή). Επίσης, οι αστράγαλοι μας επιτρέπουν να παραμείνουμε σταθεροί, ενώ κινούμε την λεκάνη και είναι και συνδεδεμένοι με την γοητεία . Μικροί πόνοι στον αστράγαλο μπορεί και να φανερώνουν δυσκολίες και σ’ αυτόν το χώρο.


Σχετικά Άρθρα

  • Ζυγος Ζωδια στο Σεξ Φλερτ Απιστια Ζυγος (24 Σεπτεμβρίου 23 Οκτωβρίου) Φλερτ: Ο Ζυγός θα σε χαλαρώσει τόσο με την κουβέντα που στο τέλος δεν θα ξέρεις αν θες να κάνεις σχέση μαζί του ή να πας μαζί του για […]
  • Οι πιο βρώμικες παραλίες για το 2009 Σύμφωνα με έρευνα του Tμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Aθηνών, οι τιμές των βαρέων μετάλλων στα νερά του Aσωπού ξεπερνούν τις οριακές τιμές της Eυρωπαϊκής Eνωσης. Πού βρέθηκαν υψηλές […]
  • Διακοπες στις Κυκλαδες Στο κέντρο του Αιγαίου Πελάγους, βρίσκεται ένα σύμπλεγμα 24 κατοικημένων νησιών το οποίο ονομάστηκε Κυκλάδες επειδή σχηματίζουν έναν κύκλο που περιβάλλει το περίφημο ιερό νησί και τόπο […]
  • Κριος Ζωδια στο Σεξ Φλερτ Απιστια Κριος (21 Μαρτίου 20 Απριλίου) Φλερτ: Οι Κριοί ως γνωστόν δεν πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης και χαίρονται όταν τους θαυμάζουν. Σταμπάρουν, λοιπόν, το θύμα τους από την αρχή και το […]

Tags: , , , , , , , , , , ,